Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til CdrypaProfilbildet til KosMusProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til AlexsProfilbildet til TengilProfilbildet til lalaparProfilbildet til BjornchProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til nina1992
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til miss76Profilbildet til HardRockProfilbildet til Lez 40Profilbildet til bby123Profilbildet til temptationProfilbildet til slaviProfilbildet til ManimalProfilbildet til coolchic101Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Jan46Profilbildet til Soffi
  • 2 år, 2 måneder siden

    carmella

    carmella endret profilbildet sitt 2 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje