Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Skeva91Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til DorcasProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Helene89Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Latexfun
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sportfuckProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til harepusenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til mark04Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Kalle2Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til spruksProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Zuurie2

carmella

@carmella0241
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt carmella:Disse profilene har carmella besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje