Profilbildet til elghodeProfilbildet til Mr.XProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til NinnaProfilbildet til uzi69Profilbildet til testomanProfilbildet til i love boysProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til StavangerProfilbildet til sola50Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Singel49
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Oslo27Profilbildet til XL KukkProfilbildet til RJProfilbildet til ToyenProfilbildet til jonas93Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til LokerProfilbildet til TommybProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til zethProfilbildet til pvcloveProfilbildet til 59modellProfilbildet til bunny

carmella

@carmella0241
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt carmella:Disse profilene har carmella besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

carmella

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

analsex

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje