Profilbildet til bad666boyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til NightdiverProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til JontassProfilbildet til RixnProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til AmpriProfilbildet til elghodeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til Nic94Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Osl38Profilbildet til cat68Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Klara31Profilbildet til SvantepriProfilbildet til MatteStProfilbildet til XenaProfilbildet til slaviProfilbildet til badboy1986Profilbildet til RJProfilbildet til MikeProfilbildet til maler.nProfilbildet til NannaProfilbildet til C.lop14

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje