Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til simonaProfilbildet til davidandreProfilbildet til BullseyeProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til GiggSProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til faithProfilbildet til Trh1980Profilbildet til elghodeProfilbildet til dewill77Profilbildet til kaiasoProfilbildet til LokerProfilbildet til bby123
Profilbildet til xdresserProfilbildet til CleoProfilbildet til VildeeeProfilbildet til brollProfilbildet til elghodeProfilbildet til runAProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Lars80Profilbildet til AngelManProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til NordlandProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til **Wanja

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje