Profilbildet til hawe35Profilbildet til maritaProfilbildet til MaykieProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BadboyProfilbildet til CleoProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Lica89Profilbildet til AnetteleProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til På_søkProfilbildet til Tegner Kvinner
Profilbildet til dp72Profilbildet til Caleron86Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til carogirlProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til MoaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til xdresserProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Staale

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje