Profilbildet til komigje69Profilbildet til NylongummiProfilbildet til davidandreProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Cd28Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Angel84Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til RonnProfilbildet til BergenoProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Thea92Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til StianProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til På_søkProfilbildet til OdinProfilbildet til MM77Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til PussiProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til DrYvilProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til SammiProfilbildet til par_30Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Toremann

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje