Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til gameroslProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Difference___Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til søker sexProfilbildet til AskimMannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til mark04Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til two-playfulProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til førdeparetProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IngunnProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til 33Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til karlaaProfilbildet til ToyenProfilbildet til nattroseProfilbildet til Fotballgutten

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje