Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til freezinProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Tony21Profilbildet til EscobarProfilbildet til monique tvProfilbildet til bad666boyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SvetikProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sexworker202Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Bimann43
Profilbildet til jan50Profilbildet til Angel4uProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SigvegalProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til søker sexProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SoffiProfilbildet til AndyrjProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til afrikarProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til SjtProfilbildet til Låtte
  • 3 år, 6 måneder siden

    carogirl

    carogirl ble et registrert medlem 3 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje