Profilbildet til Erik1337Profilbildet til par_30Profilbildet til talkmanProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til dogbayProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KaisaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til nelg90Profilbildet til KvinnenProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til norseman9Profilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til brollProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til GogT1971Profilbildet til KatherineProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Handyman40Profilbildet til LululuuProfilbildet til Angel4uProfilbildet til EvensProfilbildet til Lill17Profilbildet til EscobarProfilbildet til .tvliseProfilbildet til parivestProfilbildet til TingTongProfilbildet til ØstfoldGutt
  • 3 år, 9 måneder siden

    carogirl

    carogirl ble et registrert medlem 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje