Profilbildet til davidandreProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til brollProfilbildet til Niko9Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til L_KProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til krsflortProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LissaProfilbildet til ole322
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til AskimMannProfilbildet til 33Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til El DiabloProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til chipProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til silverProfilbildet til bipassiv46
  • 3 år, 9 måneder siden

    carogirl

    carogirl endret profilbildet sitt 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje