Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til moss73Profilbildet til bakerProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ElviraProfilbildet til leandroProfilbildet til CulprateProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Reina21Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ShineProfilbildet til KatherineProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Flekka18Profilbildet til SherylProfilbildet til virtuveProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NjordProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Lill17Profilbildet til Androx0Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SadominatorProfilbildet til shivaProfilbildet til urokraake
  • 3 år, 6 måneder siden

    carogirl

    carogirl endret profilbildet sitt 3 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje