Profilbildet til superteddProfilbildet til Tobben28Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til fintparProfilbildet til LeticiaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til HommeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til No StringsProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til alexogsara
Profilbildet til KWGProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til fadedProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Andrea90Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til sweettortureProfilbildet til solaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NinnaProfilbildet til nord88Profilbildet til AvalonProfilbildet til COBRAF2

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje