Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Tine cdProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til NyssaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til PussiProfilbildet til komigje69Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AsveigProfilbildet til OralProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NåProfilbildet til MedusaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til nina1992Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til SvantepriProfilbildet til NyssaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til MeeowProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Søt.gutt:)

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje