Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til AndiiProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til DodraugenProfilbildet til nina1992Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BistvgProfilbildet til JiJiProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til virtuveProfilbildet til bad666boyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til 33
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SuzProfilbildet til faithProfilbildet til BrumProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SjtProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til swedmanProfilbildet til Jan46Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til JupiterProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ballderProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Tordenspyd

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje