Profilbildet til Caleron86Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SherylProfilbildet til Siba44Profilbildet til davidandreProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til BottomProfilbildet til kennethProfilbildet til Niko9Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til NåProfilbildet til Leticia
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til moss73Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til carogirlProfilbildet til Kate WProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til hotnoProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TingTongProfilbildet til El DiabloProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Reina21Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Nettstedet

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje