Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Singel49Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til jonas93Profilbildet til SoffiProfilbildet til NightdiverProfilbildet til StaaleProfilbildet til someboyProfilbildet til bergen89Profilbildet til IntrMannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til ExodiaProfilbildet til xantippeProfilbildet til shivaProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til vårkåtProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til buskerudProfilbildet til shado33Profilbildet til dia***Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til fintparProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Angel84Profilbildet til shivaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til TingTong

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje