Profilbildet til Androx0Profilbildet til shivaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til StaaleProfilbildet til bby123Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til SylvesterProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ingoladProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til regntøymann
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NyssaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til blaithinProfilbildet til KatherineProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ballderProfilbildet til IngerLiseBia

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje