Profilbildet til Reina21Profilbildet til moss73Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til johnrunProfilbildet til AndiiProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til coolchic101Profilbildet til AzathothProfilbildet til chipProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til LadysmanProfilbildet til HommeProfilbildet til DavinciProfilbildet til Elleseus
Profilbildet til IngunnProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SportoguyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Cd28Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til pytagorasProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BadboyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje