Profilbildet til henrkjarProfilbildet til kennethProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Sublime81Profilbildet til bamsefarProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til lalaparProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MissProfilbildet til StavangerProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Løvejenta
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til *Punky*Profilbildet til BrumProfilbildet til AlesioProfilbildet til virtuveProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til NinnaProfilbildet til miss76Profilbildet til SvantepriProfilbildet til SoffiProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Kvinnen

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje