Profilbildet til vårkåtProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til 33Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til kmfantProfilbildet til bakerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til LadysmanProfilbildet til @nn@
Profilbildet til Klara31Profilbildet til engenanjaProfilbildet til KiwienProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til MolliProfilbildet til KosMusProfilbildet til solaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til silverProfilbildet til ReidarProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til BabyWProfilbildet til NinnaProfilbildet til henrkjar

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje