Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til coolchic101Profilbildet til KjellarProfilbildet til petzlProfilbildet til MikeProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til swedmanProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til knny88Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Lathams
Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til shado33Profilbildet til TheRose49Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til SupermannProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til windel999Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til HexaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til moss73Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til mizzyProfilbildet til _Nordre Land_

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

carogirl

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje