Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Sonny55Profilbildet til qwerty19Profilbildet til OsloG21Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Mass SageProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til freezinProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Lars80Profilbildet til SussProfilbildet til Geirern92Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Satzumi213
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Reisende40Profilbildet til AngelManProfilbildet til DrulProfilbildet til kennethProfilbildet til PlatinumProfilbildet til faithProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til DavinciProfilbildet til LatexleahProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SupermannProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til qwerty19Profilbildet til JærguttenProfilbildet til nina1992

carogirl

@carogirl
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt carogirl:Disse profilene har carogirl besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

carogirl

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje