Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til RockDudeProfilbildet til trisvikProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ChivasProfilbildet til LamatryneProfilbildet til LizzyProfilbildet til HebroProfilbildet til sverre89Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til veilchenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til bunnyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til DionysusProfilbildet til Masterbodø
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ErogenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Difference___Profilbildet til Lars80Profilbildet til VictorProfilbildet til NåProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Geirern92

cat68

@cat68
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt cat68:Disse profilene har cat68 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje