Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til PussiProfilbildet til charlotee23Profilbildet til MortenBProfilbildet til StaaleProfilbildet til silverProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til joni
Profilbildet til MeeowProfilbildet til SjtProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til PussiProfilbildet til petzlProfilbildet til IntrMannProfilbildet til vickycdProfilbildet til Modesty56Profilbildet til DrYvilProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til julieProfilbildet til Scorpion

cat68

@cat68
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt cat68:Disse profilene har cat68 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje