Profilbildet til Buffy93Profilbildet til TheRose49Profilbildet til DorcasProfilbildet til ZaxProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ErogenProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til XjanneProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MandrakeProfilbildet til ani5Profilbildet til plusSProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Charles
Profilbildet til nattroseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Difference___Profilbildet til pia1975Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til bait69Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Strazo

cat68

@cat68
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt cat68:Disse profilene har cat68 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje