Profilbildet til superteddProfilbildet til BullseyeProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TingTongProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til KvinnenProfilbildet til CleoProfilbildet til kmfant
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til akane21Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til BrumProfilbildet til poffenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DionysusProfilbildet til mrtoreProfilbildet til BottomProfilbildet til Ellensoeker

cat68

@cat68
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt cat68:Disse profilene har cat68 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje