Profilbildet til Handyman40Profilbildet til davidandreProfilbildet til Difference___Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til @nn@Profilbildet til Tine cdProfilbildet til nattroseProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ElyProfilbildet til hawe35Profilbildet til windel999Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til kennethProfilbildet til Alexander
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til NallexyProfilbildet til petzlProfilbildet til GoldenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til JiJiProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til beitoProfilbildet til StrazoProfilbildet til sverre89Profilbildet til CulprateProfilbildet til PhenrikProfilbildet til InnlandetProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Søkerdominantkvinne

cat68

@cat68
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt cat68:Disse profilene har cat68 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje