Profilbildet til ElviraProfilbildet til StaaleProfilbildet til CulprateProfilbildet til HommeProfilbildet til qwerty19Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Geirern92Profilbildet til LeneaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til stuve92Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MiaBProfilbildet til TheMiss
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Dotto81Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Buffy93Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til *Punky*Profilbildet til HebroProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Zax

cat68

@cat68
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt cat68:Disse profilene har cat68 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje