Profilbildet til AyakachanProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til nattroseProfilbildet til nord88Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Angel4uProfilbildet til maler.nProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MissMProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til naitsProfilbildet til zethProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Kvinnen
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til xdresserProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til SuzProfilbildet til andy1988Profilbildet til MartinosloProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Handyman31Profilbildet til LululuuProfilbildet til LissaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til AinaCd

Cato1977

@cato1977
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cato1977:Disse profilene har Cato1977 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje