Profilbildet til ChrisCProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SammiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Siba44Profilbildet til ElleseusProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til **WanjaProfilbildet til GoldenProfilbildet til SvetikProfilbildet til JupiterProfilbildet til oslo_shemale25
Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til røyskattaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til shado33Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til jeanettekProfilbildet til coolchic101Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Stine1986Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Marwin

Cato1977

@cato1977
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cato1977:Disse profilene har Cato1977 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje