Profilbildet til RantazticProfilbildet til DorransProfilbildet til poopITboyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KvastenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til xdresserProfilbildet til Helene89Profilbildet til lovebbwProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Slappen72Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til LissaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Angel84Profilbildet til kjelli77Profilbildet til KjellarProfilbildet til jeanettekProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ArielProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MM77Profilbildet til ToyenProfilbildet til babyboo

Cato1977

@cato1977
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cato1977:Disse profilene har Cato1977 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje