Profilbildet til KongenProfilbildet til temptationProfilbildet til jente2011Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til henrkjarProfilbildet til TheReaderProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til angelica96Profilbildet til mark04Profilbildet til RememBr83Profilbildet til guttenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til slaviProfilbildet til pia1975
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til pierceddickProfilbildet til freaky2Profilbildet til CindyCDProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til RomeoProfilbildet til SadominatorProfilbildet til KvastenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NåProfilbildet til bakerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til VildeeeProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til faith

Cato1977

@cato1977
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cato1977:Disse profilene har Cato1977 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje