Profilbildet til Mandal37Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til silverProfilbildet til bwillyProfilbildet til MortenBProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til someboyProfilbildet til LærerenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til bergen89Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Bimann43Profilbildet til MaykieProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til xtrProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til SarlimeProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til hawe35Profilbildet til AvalonProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til StaaleProfilbildet til Reisende40

Cato1977

@cato1977
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cato1977:Disse profilene har Cato1977 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje