Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til SkårnesProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til godsg1Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til agderProfilbildet til Erik1337Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til bby123Profilbildet til LangbeinProfilbildet til MidasProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til shaftyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til norseman9Profilbildet til Haakon92Profilbildet til northkickProfilbildet til kennedy85Profilbildet til RememBr83Profilbildet til shivaProfilbildet til NallexyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Silje

Cd28

@cd28
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Cd28:Disse profilene har Cd28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje