Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til BiparProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til miss76Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Siba44Profilbildet til dp72Profilbildet til ToyenProfilbildet til MaykieProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ole322
Profilbildet til fridafridaProfilbildet til freaky2Profilbildet til shaftyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Tara84Profilbildet til TigerProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til NannaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til AlekProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til johnrunProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Torill1979

Cd28

@cd28
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cd28:Disse profilene har Cd28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje