Profilbildet til naitsProfilbildet til AlesioProfilbildet til godheksaProfilbildet til simonaProfilbildet til AlexsProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Matiine123Profilbildet til JærguttenProfilbildet til KatherineProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til IronheartProfilbildet til ballderProfilbildet til MrbigProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Suss
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til stian93Profilbildet til fintparProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til jenandProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til orro75Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LizzyProfilbildet til MrVold
 • 1 måned, 1 uke siden

  Cd28

  Cd28 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 måned, 1 uke siden

  Kodeord på chattes?

  • Trheim50 1 måned, 1 uke siden

   Gå inn på Eros Chat, så står det øverst på skjermen

   • Cd28 1 måned, 1 uke siden

    fostår ikke! hvordan kan jeg chattes igjen.
    Vet du hva er Kodeord på Kristiansand chattrommet

   • Trheim50 1 måned, 1 uke siden

    Start at Eroc Char room. The code is there. or ask for it

    • Cd28 1 måned, 1 uke siden

     Thanx so much. Tussen takk!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje