Profilbildet til urokraakeProfilbildet til monique tvProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TearyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Skeva91Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til DionysusProfilbildet til CulprateProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til babybooProfilbildet til Tony21
Profilbildet til SylvesterProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til DrYvilProfilbildet til ValeriaProfilbildet til LåtteProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Donatello21Profilbildet til nina1992Profilbildet til OralProfilbildet til DodraugenProfilbildet til AlesioProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til OdinProfilbildet til hattifnattene00
 • 8 måneder, 2 uker siden

  Cd28

  Cd28 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 8 måneder, 2 uker siden

  Kodeord på chattes?

  • Trheim50 8 måneder, 2 uker siden

   Gå inn på Eros Chat, så står det øverst på skjermen

   • Cd28 8 måneder, 2 uker siden

    fostår ikke! hvordan kan jeg chattes igjen.
    Vet du hva er Kodeord på Kristiansand chattrommet

   • Trheim50 8 måneder, 2 uker siden

    Start at Eroc Char room. The code is there. or ask for it

    • Cd28 8 måneder, 2 uker siden

     Thanx so much. Tussen takk!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje