Profilbildet til zethProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til RubberkingProfilbildet til BittenProfilbildet til BabyWProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til TengilProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til toro60Profilbildet til DavinciProfilbildet til MedusaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Singel49Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til TabbeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Torill1979Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til KimmernProfilbildet til j18elverumProfilbildet til RJProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Lolita <3
 • 4 måneder, 2 uker siden

  Cd28

  Cd28 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 4 måneder, 2 uker siden

  Kodeord på chattes?

  • Trheim50 4 måneder, 2 uker siden

   Gå inn på Eros Chat, så står det øverst på skjermen

   • Cd28 4 måneder, 2 uker siden

    fostår ikke! hvordan kan jeg chattes igjen.
    Vet du hva er Kodeord på Kristiansand chattrommet

   • Trheim50 4 måneder, 2 uker siden

    Start at Eroc Char room. The code is there. or ask for it

    • Cd28 4 måneder, 2 uker siden

     Thanx so much. Tussen takk!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje