Profilbildet til wille455Profilbildet til AlesioProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til jenandProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ChivasProfilbildet til No StringsProfilbildet til Latex50Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til karlaaProfilbildet til RememBr83
Profilbildet til BrumProfilbildet til NallexyProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til AnMy99Profilbildet til BjoernProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til shado33Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til DjeimiProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til GeiriProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til two-playfulProfilbildet til MedPåAlt
  • 6 måneder, 2 uker siden

    Cd28

    Cd28 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 6 måneder, 2 uker siden

    kodeord for kristiansand chatrommet?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje