Profilbildet til Handyman40Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til PhenrikProfilbildet til bait69Profilbildet til Reina21Profilbildet til TigerProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til nord88Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Sonny55
Profilbildet til FinelineProfilbildet til NettstedetProfilbildet til dp72Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til kajabiProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til DrYvilProfilbildet til dogbayProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Hanne Panne
  • 2 måneder, 2 uker siden

    Cd28

    Cd28 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 2 måneder, 2 uker siden

    kodeord for kristiansand chatrommet?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje