Profilbildet til RogermadsProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DrulProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til pvcloveProfilbildet til sjømannProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til sverre89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til englevingerProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sølProfilbildet til Osl38Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til vekten75
Profilbildet til freaky2Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Anne72Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IngunnProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til dogbayProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til kinky667Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til gutten
  • 9 måneder, 2 uker siden

    Cd28

    Cd28 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 9 måneder, 2 uker siden

    kodeord for kristiansand chatrommet?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje