Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SpindelProfilbildet til xtrProfilbildet til parivestProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til petzlProfilbildet til BiparProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til .LisetvProfilbildet til moss73Profilbildet til babybooProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til lalaparProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til zailoProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til OsloG21Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til apeeassProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til KogK

Cdrypa

@cdrypa
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cdrypa:Disse profilene har Cdrypa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje