Profilbildet til SammiProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Grom87Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til OralProfilbildet til MissyMooProfilbildet til NordlandProfilbildet til godsg1Profilbildet til monique tvProfilbildet til BjornchProfilbildet til m52aProfilbildet til vårkåtProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til GogT1971Profilbildet til skurk3
Profilbildet til eddi1000Profilbildet til MissProfilbildet til MortenBProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til sexworker202Profilbildet til bait69Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til julieProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til DrulProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til nattroseProfilbildet til Kjellar

Cdrypa

@cdrypa
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cdrypa:Disse profilene har Cdrypa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje