Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til XenaProfilbildet til toro60Profilbildet til englevingerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til AnMy99Profilbildet til monique tvProfilbildet til poffenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til GoldenProfilbildet til SiljeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til YouwishProfilbildet til golfbearProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ElyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til hank95Profilbildet til stuve92Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Skorpionen

Cdrypa

@cdrypa
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cdrypa:Disse profilene har Cdrypa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje