Profilbildet til MissProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SuzProfilbildet til AndroidProfilbildet til SoffiProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til jeanettekProfilbildet til carogirlProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Trappani89
Profilbildet til uzi69Profilbildet til XenaProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DragongirlProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til bait69Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til IngunnProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til MidasProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Innlandet
  • 1 år, 7 måneder siden

    Cdrypa

    Cdrypa ble et registrert medlem 1 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje