Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til FreshnessProfilbildet til stian93Profilbildet til SadominatorProfilbildet til søker sexProfilbildet til AlesioProfilbildet til LadysmanProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SussProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til mindwtoProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MariusProfilbildet til agderProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til synnyProfilbildet til engenanjaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Mandal37Profilbildet til freezin
  • 1 år, 6 måneder siden

    Cdrypa

    Cdrypa endret profilbildet sitt 1 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje