Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Kate WProfilbildet til IronheartProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til kmfantProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Man30303Profilbildet til jonas93Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til TabbeProfilbildet til Sjt
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til carogirlProfilbildet til HexaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til jeanettekProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ElyProfilbildet til AvalonProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ingoladProfilbildet til Kalle2

Cdrypa

@cdrypa
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cdrypa:Disse profilene har Cdrypa besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje