Profilbildet til Osl38Profilbildet til Mindy000Profilbildet til monique tvProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Angel84Profilbildet til KennethR88Profilbildet til AvalonProfilbildet til HazeProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TorolavProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til RememBr83Profilbildet til jonas93Profilbildet til Ninna
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til XjanneProfilbildet til JontassProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til AlekProfilbildet til ElyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til NyssaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til hawe35Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Thea92

Cdrypa

@cdrypa
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cdrypa:Disse profilene har Cdrypa besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cdrypa

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje