Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MikeProfilbildet til NallexyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til stian93Profilbildet til Tara84Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til bergen89Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SussProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til lekenergodProfilbildet til TigerProfilbildet til Mossing34
Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til StianProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SimProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til AlexsProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til JimBodenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til PrettyBoyFloyd

Cecilie95

@cecilie95
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Cecilie95:Disse profilene har Cecilie95 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 timer, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 timer, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje