Profilbildet til -MissV-Profilbildet til frekkis71Profilbildet til lovebbwProfilbildet til nina1992Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til VigdisProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SuzProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Andii
Profilbildet til johnrunProfilbildet til BittenProfilbildet til nelg90Profilbildet til KimmernProfilbildet til jens41Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til latino123Profilbildet til ElviraProfilbildet til Slave g23Profilbildet til AndiiProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ShineProfilbildet til brollProfilbildet til TommybProfilbildet til ZaxProfilbildet til Chatrinetv

Cecilie95

@cecilie95
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cecilie95:Disse profilene har Cecilie95 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje