Profilbildet til StaaleProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til DrYvilProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til cat68Profilbildet til NåProfilbildet til Sublime81Profilbildet til monique tvProfilbildet til AvalonProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til KvastenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MissMProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til GeiriProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Mossing34Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til slaviProfilbildet til vickycdProfilbildet til ElinesProfilbildet til Par Buskerud

Charles

@ch73
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Charles:Disse profilene har Charles besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje