Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til kennethProfilbildet til TheReaderProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til CulprateProfilbildet til ScorpionProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til zethProfilbildet til NeonProfilbildet til ShineProfilbildet til Pussi
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til RomeoProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til afrikarProfilbildet til jonas93Profilbildet til HardRockProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til zailoProfilbildet til NylongummiProfilbildet til XenaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til OdinProfilbildet til agderProfilbildet til komigje69Profilbildet til oslogutt995

Charles

@ch73
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Charles:Disse profilene har Charles besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje