Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til BotanicalProfilbildet til trannyboyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Telemann88Profilbildet til LamatryneProfilbildet til silverProfilbildet til MizzyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til davidandreProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til shivaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til par_30Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MizzyProfilbildet til maler.nProfilbildet til SnæxProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ballderProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MaykieProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til maanestraale

Charles

@ch73
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Charles:Disse profilene har Charles besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje