Profilbildet til AfroManProfilbildet til shado33Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CalaDorProfilbildet til mann oslProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BadboyProfilbildet til BottomProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til StaaleProfilbildet til SjtProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Dirty&Kinky
Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til kennedy85Profilbildet til SvetikProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Osl38Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Geirern92Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BiTrineProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SherylProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til spaceorchestra

Charles

@ch73
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Charles:Disse profilene har Charles besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje