Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til BjoernProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KvastenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til LissaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til colargolProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til maler.nProfilbildet til m52aProfilbildet til @nn@Profilbildet til SiljeProfilbildet til Bimann43
Profilbildet til BergenoProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til geddimannProfilbildet til AnMy99Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til .tvliseProfilbildet til ZaxProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AlesioProfilbildet til just myselfProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til KWGProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Karinagay

Charles

@ch73
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Charles:Disse profilene har Charles besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje