Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til StaaleProfilbildet til fadedProfilbildet til Per SProfilbildet til TorolavProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Lica89Profilbildet til poopITboyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MizzyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SpindelProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ChristineCD36Oslo
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til vesle 43Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til OralProfilbildet til Nic94Profilbildet til BecksProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Handyman40

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje