Profilbildet til Buffy93Profilbildet til ThomasassProfilbildet til SimProfilbildet til TheReaderProfilbildet til dp72Profilbildet til Siba44Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til BadboyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ToyenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til SarlimeProfilbildet til pitt76Profilbildet til sluggern
Profilbildet til Man30303Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til hgsd1Profilbildet til bbck osloProfilbildet til DragongirlProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SiljeProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SoffiProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Siba44Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ScorpionProfilbildet til davidandreProfilbildet til Cecilie95

CharlieBoy

@charlieboy
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Jeg har en fin dag. Hva med deg? Vis
Disse profilene har besøkt CharlieBoy:Disse profilene har CharlieBoy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje