Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til JimBodenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til bby123Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Joachim*Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Flekka18Profilbildet til kinky667Profilbildet til BrumProfilbildet til JiJiProfilbildet til RixnProfilbildet til frekkis71Profilbildet til maler.nProfilbildet til kjelli77
Profilbildet til Singel49Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Alexander44Profilbildet til westpar76Profilbildet til MandrakeProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KaisaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LissaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MikeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til LeneaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Nallexy

CharlieBoy

@charlieboy
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Jeg har en fin dag. Hva med deg? Vis
Disse profilene har besøkt CharlieBoy:Disse profilene har CharlieBoy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje