Profilbildet til Jan46Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til TommybProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til brollProfilbildet til Pussi
Profilbildet til 2KosProfilbildet til uzi69Profilbildet til latino123Profilbildet til julieProfilbildet til jarlemannProfilbildet til h_frodeProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til LamatryneProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til RantazticProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til NyssaProfilbildet til RixnProfilbildet til sexognytelse

CharlieBoy

@charlieboy
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Jeg har en fin dag. Hva med deg? Vis
Disse profilene har besøkt CharlieBoy:Disse profilene har CharlieBoy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje