Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til jan50Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til KristiansenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NjordProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til nina1992Profilbildet til Tara84Profilbildet til JontassProfilbildet til RuienProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til bunnyProfilbildet til Leto78Profilbildet til Handyman40
Profilbildet til MizzyProfilbildet til Thea92Profilbildet til par_30Profilbildet til IngunnProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til jonas93Profilbildet til KWGProfilbildet til StianProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til LululuuProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til temptationProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Linda_25Profilbildet til jan50

CharlieBoy

@charlieboy
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Jeg har en fin dag. Hva med deg? Vis
Disse profilene har besøkt CharlieBoy:Disse profilene har CharlieBoy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje