Profilbildet til BillProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ShineProfilbildet til AlexsProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Hemne72Profilbildet til NinnaProfilbildet til jannis25Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til guttenProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Kas=)Profilbildet til poopITboyProfilbildet til KiwienProfilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til petzlProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til toro60Profilbildet til Isabella10Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til shaftyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ThomasassProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til mrroyal

charlotee23

@charlottee78
aktiv 3 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt charlotee23:Disse profilene har charlotee23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje