Profilbildet til Angel84Profilbildet til kmfantProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til InsomniaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ManimalProfilbildet til Par på camProfilbildet til foresterProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til gameroslProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til RJProfilbildet til afrikarProfilbildet til FreshnessProfilbildet til kajabiProfilbildet til poopITboyProfilbildet til CharlesProfilbildet til JosepProfilbildet til superteddProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Torill1979Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Reisende40Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til StrazoProfilbildet til Mr.Bombastic

charlotee23

@charlottee78
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt charlotee23:Disse profilene har charlotee23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje