Profilbildet til jan50Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til orro75Profilbildet til buskerudProfilbildet til TheMissProfilbildet til hgsd1Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Lars80Profilbildet til MatteStProfilbildet til shado33Profilbildet til XjanneProfilbildet til SherylProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til RogermadsProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SiljeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til dogbayProfilbildet til RJProfilbildet til HazeProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ExosProfilbildet til Arvidluis

charlotee23

@charlottee78
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt charlotee23:Disse profilene har charlotee23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje