Profilbildet til someboyProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NylongummiProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kjelli77Profilbildet til lalaparProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til GiggSProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til Niko9Profilbildet til AskimMannProfilbildet til BullseyeProfilbildet til LenemorProfilbildet til MusashiProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KWGProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til XL KukkProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til LærerenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til naitsProfilbildet til Katherine

charlotee23

@charlottee78
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt charlotee23:Disse profilene har charlotee23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje