Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til MeeowProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ChivasProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MannValdresProfilbildet til StaaleProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til DrYvilProfilbildet til coolchic101Profilbildet til LåtteProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til SnæxProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til latino123Profilbildet til JærguttenProfilbildet til SvetikProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Lez 40Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Evens

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje