Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til lalaparProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til AlesioProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Erik1337Profilbildet til SimProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til JavhaxProfilbildet til No StringsProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til superteddProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til hgsd1Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ElinesProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Lill17

Chatrinetv

@chatrinetv
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chatrinetv:Disse profilene har Chatrinetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje