Profilbildet til DorransProfilbildet til LilliMyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til carogirlProfilbildet til frekkis71Profilbildet til AlexsProfilbildet til SamehadaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til MissMProfilbildet til ShineProfilbildet til bergenstranse
Profilbildet til ChivasProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til *Punky*Profilbildet til AjscreamProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til krsflortProfilbildet til PussiProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til LizzyProfilbildet til Robin..tv

Chatrinetv

@chatrinetv
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chatrinetv:Disse profilene har Chatrinetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje