Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til JontassProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til BBW28Profilbildet til ErogenProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Fresia4Profilbildet til jeanettekProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LokerProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til mark04Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til YongProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til RockDudeProfilbildet til joniProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Kinkymaster

Chatrinetv

@chatrinetv
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chatrinetv:Disse profilene har Chatrinetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje