Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MatteStProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til DorransProfilbildet til BadboyProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MortenBProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til L_KProfilbildet til par_30Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til zethProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til sexognytelse
Profilbildet til ElinesProfilbildet til trond`enProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Cato1977Profilbildet til bunnyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til HazeProfilbildet til moss73Profilbildet til Anne72Profilbildet til NoMoreMrNiceguy

Chatrinetv

@chatrinetv
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chatrinetv:Disse profilene har Chatrinetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje