Profilbildet til AlesioProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Floppa1Profilbildet til angelica96Profilbildet til apeeassProfilbildet til Stine1986Profilbildet til moss73Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til just myselfProfilbildet til kastrdProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til OralProfilbildet til vickycdProfilbildet til slaviProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til GoldenProfilbildet til jannis25Profilbildet til KiwienProfilbildet til cat68Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ingoladProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DionysusProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til BB-btm4top

Chatrinetv

@chatrinetv
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chatrinetv:Disse profilene har Chatrinetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje