Profilbildet til EvensProfilbildet til bergenm30Profilbildet til spruksProfilbildet til mindwtoProfilbildet til BotanicalProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Tyber30Profilbildet til mizzyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SKubrickProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SkårnesProfilbildet til RonnProfilbildet til AlekProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til jenandProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til CleoProfilbildet til westpar76Profilbildet til KjellarProfilbildet til trisvikProfilbildet til SnæxProfilbildet til 59modellProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Slave g23Profilbildet til lalapar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje