Profilbildet til ZizouProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MrbigProfilbildet til Anne72Profilbildet til Geirern92Profilbildet til LenemorProfilbildet til davidandreProfilbildet til På_søkProfilbildet til simonaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til carogirl
Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til AfroManProfilbildet til Jan46Profilbildet til SjtProfilbildet til hgsd1Profilbildet til DorransProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til MolliProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MartinosloProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ElinesProfilbildet til par3427Profilbildet til jenandProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Hebro
  • 1 uke, 3 dager siden

    cherry10

    cherry10 ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje