Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Donatello21Profilbildet til førdeparetProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ArielProfilbildet til NannaProfilbildet til SnæxProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til L_KProfilbildet til xdresserProfilbildet til ArousalProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til andy1988Profilbildet til latex66Profilbildet til akane21
Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SnæxProfilbildet til TorolavProfilbildet til Anne72Profilbildet til Handyman31Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til 59modellProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MissMProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til godheksaProfilbildet til Oslo 44

Chivas

@chivas
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje