Profilbildet til NeonProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til knutbrgProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Leto78Profilbildet til bby123Profilbildet til RixnProfilbildet til Jan46Profilbildet til KosMusProfilbildet til bwillyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til StaaleProfilbildet til Mass SageProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til lalapar
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Cato1977Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til jarlemannProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til lalaparProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til vårkåt

Chivas

@chivas
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje