Profilbildet til henrkjarProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til MissyMooProfilbildet til pytagorasProfilbildet til maler.nProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Huldra89Profilbildet til MaykieProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Helene89Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til faithProfilbildet til Kate WProfilbildet til @nn@Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Sonny55Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til IrenProfilbildet til JosepProfilbildet til Grom87Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MortenBProfilbildet til TheRose49Profilbildet til vickycdProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Kjekken88

Chivas

@chivas
aktiv 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje