Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til yanaProfilbildet til ingoladProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til toro60Profilbildet til DorransProfilbildet til MatteStProfilbildet til RixnProfilbildet til TigerProfilbildet til No StringsProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Badboy
Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Kate WProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Erik1337Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Tyber30Profilbildet til dewill77Profilbildet til mizzyProfilbildet til nattroseProfilbildet til freezinProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Scorpion

Chivas

@chivas
aktiv 2 dager, 14 timer siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje