Profilbildet til Angel4uProfilbildet til pitt76Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til nada000Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til nord88Profilbildet til M23_Nylon
Profilbildet til sanjaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til hotfishProfilbildet til SiljeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til VildeeeProfilbildet til slaviProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Huldra89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til plusSProfilbildet til bbck osloProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til AinuinoBodø

Chivas

@chivas
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje