Profilbildet til NowheremanProfilbildet til vekten75Profilbildet til MarwinProfilbildet til ElviraProfilbildet til RuienProfilbildet til Modesty56Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Fin g30Profilbildet til StavangerProfilbildet til KaisaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til regntøymann
Profilbildet til hawe35Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til synnyProfilbildet til Huldra89Profilbildet til moss73Profilbildet til colargolProfilbildet til MedusaProfilbildet til RosjerProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til SammiProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til KjellarProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til losamantes

Chivas

@chivas
aktiv 2 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje