Profilbildet til MartinosloProfilbildet til BullseyeProfilbildet til SupermannProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til karlaaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til trisvikProfilbildet til LissaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til talkmanProfilbildet til henrkjarProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Toyen
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BabyWProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BergenoProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Geirern92Profilbildet til nelg90Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Romeo

Chivas

@chivas
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje