Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til UerfarenProfilbildet til maler.nProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til NåProfilbildet til TorolavProfilbildet til BabyWProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til synnyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til poffenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til CdrypaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til 59modellProfilbildet til faithProfilbildet til oslokosProfilbildet til spruksProfilbildet til LærerenProfilbildet til naitsProfilbildet til LululuuProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ValeriaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Latexfun

Chivas

@chivas
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje