Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til uzi69Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BluwProfilbildet til jonas93Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til XenaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til qwerty19Profilbildet til hotnoProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til carogirlProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Romeo
Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til angelica96Profilbildet til nafaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til JærguttenProfilbildet til losamantesProfilbildet til par_30Profilbildet til Slappen72Profilbildet til ballderProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ChrisCProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til nina1992

Chivas

@chivas
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje