Profilbildet til trisvikProfilbildet til LokerProfilbildet til maler.nProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til JustinProfilbildet til Torill1979Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til JupiterProfilbildet til jan50Profilbildet til Leto78Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til dewill77Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til L_KProfilbildet til XjanneProfilbildet til Victor
Profilbildet til Solros72Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til par3427Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MatteStProfilbildet til KongenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til maritaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til IngegardProfilbildet til just myselfProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Stine1986

Chivas

@chivas
aktiv 6 dager, 9 timer siden
Disse profilene har besøkt Chivas:Disse profilene har Chivas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje