Profilbildet til LathamsProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SoffiProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til gameroslProfilbildet til knutbrgProfilbildet til nelg90Profilbildet til LærerenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Miss
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til JontassProfilbildet til Latex50Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Mindy000Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Plu2Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Sublime81Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til talkmanProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Ely

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje