Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til StianProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til silverProfilbildet til sisunorProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SiljeProfilbildet til elghodeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til knny88Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til karlaa
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til shaftyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Tara84Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til JM28Profilbildet til AnMy99Profilbildet til ElinesProfilbildet til NightdiverProfilbildet til apeeassProfilbildet til Mr.Bombastic

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje