Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til kinky667Profilbildet til PhenrikProfilbildet til freezinProfilbildet til englevingerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til maler.nProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til apeeassProfilbildet til pitt76Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til vickycdProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til MikeProfilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Donatello21Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til JiJiProfilbildet til andy1988Profilbildet til ElyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til halloisProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til bergenm30Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Grom87

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje