Profilbildet til xtrProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Skeva91Profilbildet til RememBr83Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Tine cdProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til elghodeProfilbildet til davidandreProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ElviraProfilbildet til No StringsProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til Klara31Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til norseman9Profilbildet til mann oslProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til nord88Profilbildet til LatexmannProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til bergen89Profilbildet til Lica89Profilbildet til dogbayProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje