Profilbildet til Kate WProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til sverre89Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til VictorProfilbildet til mann oslProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Par på camProfilbildet til RAPID4Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til colargolProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til sola50Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til MortenBProfilbildet til Handyman40Profilbildet til freezinProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til guttenProfilbildet til CharlesProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Svantepri

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje