Profilbildet til sølProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Solros72Profilbildet til NordJente90Profilbildet til AzathothProfilbildet til ManimalProfilbildet til RonnProfilbildet til LenemorProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til RogermadsProfilbildet til DonGrisProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Tine cdProfilbildet til RJProfilbildet til kajabi
Profilbildet til leandroProfilbildet til DorransProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til h_frodeProfilbildet til someboyProfilbildet til dogbayProfilbildet til BiparProfilbildet til OdinProfilbildet til Oslo27Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MidasProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Cd28Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til StavangerM60

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje