Profilbildet til KennethR88Profilbildet til NettstedetProfilbildet til HebroProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til TengilProfilbildet til XenaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til NylongummiProfilbildet til xdresserProfilbildet til freaky2Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til vårkåtProfilbildet til NataProfilbildet til IntrMannProfilbildet til silver
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Siba44Profilbildet til Tara84Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SherylProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SoffiProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til MarwinProfilbildet til 59modellProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Mr Nilsen

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje