Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til kennedy85Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til andy1988Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til swedmanProfilbildet til NeonProfilbildet til KosMusProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til StianProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til pierceddickProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til jan50Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til StianProfilbildet til AlesioProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til RuienProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til JosepProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til bigutttgardermoen32

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje