Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til mrroyalProfilbildet til EscobarProfilbildet til Sonny55Profilbildet til qwerty19Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til DragongirlProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til agderProfilbildet til Sako
Profilbildet til temptationProfilbildet til ExodiaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til komigje69Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til hawe35Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til maler.nProfilbildet til ChivasProfilbildet til ToremannProfilbildet til NordJente90Profilbildet til bait69Profilbildet til ~ lille please ~

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje