Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til AlexsProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til SupermannProfilbildet til CalaDorProfilbildet til naitsProfilbildet til HommeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til GeiriProfilbildet til Lez 40Profilbildet til mark04Profilbildet til DodraugenProfilbildet til sisunorProfilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til kaiasoProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til runAProfilbildet til vickycdProfilbildet til AndiiProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til IronheartProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Zax

Christian B

@chrisberlin
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Christian B:Disse profilene har Christian B besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Christian B

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje