Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til NordlandProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til coolchic101Profilbildet til pierceddickProfilbildet til mizzyProfilbildet til line tvProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til YouwishProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til SakoProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til sola
Profilbildet til simonaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til lalaparProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Just4youProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Helene89Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Kinkymaster

ChrisC

@chrisc
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt ChrisC:Disse profilene har ChrisC besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje