Profilbildet til johnrunProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LeticiaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til AlexsProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tara84Profilbildet til Jan46Profilbildet til SpindelProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til RockDudeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Handyman31Profilbildet til StianProfilbildet til bby123Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Floppa1Profilbildet til faithProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Voluptuous

ChrisC

@chrisc
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ChrisC:Disse profilene har ChrisC besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje