Profilbildet til No StringsProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til colargolProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Leto78Profilbildet til OralProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Isabella10Profilbildet til mrroyalProfilbildet til KimmernProfilbildet til KiwienProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CleoProfilbildet til ErogenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til kastrdProfilbildet til Lez 40Profilbildet til vekten75Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til parivestProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til beitoProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til xdresserProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til XenaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje