Profilbildet til Linda_25Profilbildet til sjømannProfilbildet til AndyrjProfilbildet til 59modellProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til mrroyalProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til GoldenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til pitt76Profilbildet til CleoProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til CulprateProfilbildet til Pleasurekraft
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til pitt76Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til LangbeinProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BjornchProfilbildet til ak00nProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til LizzyProfilbildet til AsveigProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Roger84

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje