Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til AlekProfilbildet til TengilProfilbildet til Mass SageProfilbildet til YongProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til pitt76Profilbildet til xtrProfilbildet til maler.nProfilbildet til troendern93Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ole322Profilbildet til Anne72
Profilbildet til Matiine123Profilbildet til fintparProfilbildet til RememBr83Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til MartinosloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til oslokosProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ScorpionProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til stian93Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til m52a

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje