Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til BjoernProfilbildet til just myselfProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Ingegard
Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til DorcasProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SupermannProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LululuuProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Rubberking

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje