Profilbildet til carogirlProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til bunnyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til SoffiProfilbildet til latex66Profilbildet til hawe35Profilbildet til SussProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Bjorn92
Profilbildet til KogKProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til xtrProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Latex50Profilbildet til fadedProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SwededarterProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til PSYllonProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LatexfunProfilbildet til halloisProfilbildet til pierceddick

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje