Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til GeiriProfilbildet til toro60Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til AskimMannProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til pytagorasProfilbildet til L_KProfilbildet til Reina21
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til testomanProfilbildet til vekten75Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til VildeeeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Grom87Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MM77Profilbildet til Latex44Profilbildet til virtuveProfilbildet til Nic94Profilbildet til LadyStarProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til gummihelge

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje