Profilbildet til RuienProfilbildet til burndocProfilbildet til CleoProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Lars80Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Modesty56Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til EscobarProfilbildet til InsomniaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til miss76Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Mike
Profilbildet til julieProfilbildet til MissProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sanjaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til HommeProfilbildet til parivestProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til stor pungProfilbildet til EspenProfilbildet til Tine cd

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje