Profilbildet til yanaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AlesioProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til C.lop14Profilbildet til leandroProfilbildet til guttenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MusashiProfilbildet til dogbayProfilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Niko9Profilbildet til ErogenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til poffenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ElyProfilbildet til ToyenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til vickycdProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til krsflort

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje