Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Tony21Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MelekProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til CdrypaProfilbildet til SupermannProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til MeeowProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til TommybProfilbildet til nafaProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til northkickProfilbildet til sportfuckProfilbildet til HebroProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ElinesProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til bergen89Profilbildet til jens41Profilbildet til BillProfilbildet til Passivg19Profilbildet til C.lop14Profilbildet til JosepProfilbildet til NylongummiProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til xantippeProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje