Profilbildet til sisunorProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til andy1988Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til solaProfilbildet til MariusProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til BistvgProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MehtevasProfilbildet til NyssaProfilbildet til Ingegard
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til xantippeProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til xtrProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til plusSProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til L_KProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Leto78Profilbildet til vekten75Profilbildet til EmmelieKK

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje