Profilbildet til jonas93Profilbildet til solaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til mark04Profilbildet til runAProfilbildet til nada000Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SvantepriProfilbildet til CulprateProfilbildet til Joey77Profilbildet til MM77Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til RantazticProfilbildet til Crazy92
Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til two-playfulProfilbildet til spruksProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LærerenProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til karlaaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til hank95Profilbildet til TheMiss

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje