Profilbildet til KennethR88Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til trond`enProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Difference___Profilbildet til Mr.XProfilbildet til mann oslProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SkårnesProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til fridafridaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til AfroManProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Mystical34Profilbildet til trisvikProfilbildet til kennedy85Profilbildet til .tvliseProfilbildet til LilliMyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til beitoProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til TorolavProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Oslomann 38

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje