Profilbildet til Klara31Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til mark04Profilbildet til andy1988Profilbildet til HexaProfilbildet til TingTongProfilbildet til kennethProfilbildet til AsveigProfilbildet til kinky667Profilbildet til KatherineProfilbildet til TordenspydProfilbildet til nafaProfilbildet til NinnaProfilbildet til uzi69Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Kiwien
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Anne72Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til sisunorProfilbildet til coolchic101Profilbildet til par_30Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til **WanjaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til sola50Profilbildet til SpindelProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Lizzy

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje