Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til 2KosProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til CulprateProfilbildet til RubberkingProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Sonny55Profilbildet til AndyrjProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til NannaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til babybooProfilbildet til kennedy85Profilbildet til 2KosProfilbildet til Fin g30Profilbildet til AjscreamProfilbildet til silverProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Skeva91Profilbildet til miss76Profilbildet til Joachim*Profilbildet til sølProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Leto78

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje