Profilbildet til BiparProfilbildet til ZaxProfilbildet til xdresserProfilbildet til GeiriProfilbildet til TheMissProfilbildet til GogT1971Profilbildet til vickycdProfilbildet til ShineProfilbildet til KvinnenProfilbildet til CleoProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Mass SageProfilbildet til LenemorProfilbildet til ArielProfilbildet til 2KosProfilbildet til Charles
Profilbildet til AlexsProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til RJProfilbildet til runAProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til latino123Profilbildet til Singel49Profilbildet til jan50Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til petzlProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til golfbear

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje