Profilbildet til nina1992Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til LadysmanProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til simonaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til IngunnProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til elghodeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Niko9
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til dewill77Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til ChivasProfilbildet til Mass SageProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sverre89Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til jenandProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til ÅsaneG20

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje