Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til DavinciProfilbildet til BjoernProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Isabella10Profilbildet til MidasProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til afrikarProfilbildet til kinky667Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til TigerProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Hilde79Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til latex66Profilbildet til HexaProfilbildet til vickycdProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Solros72Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til pierceddick

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje