Profilbildet til zailoProfilbildet til ninatvProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TheReaderProfilbildet til TearyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til bby123Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Par på camProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til solaProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til jannis25Profilbildet til NightdiverProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til maler.nProfilbildet til Mr.XProfilbildet til HommeProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til KWGProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til KaisaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til just myself

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje