Profilbildet til ArconadaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til zailoProfilbildet til nelg90Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til pitt76Profilbildet til swedmanProfilbildet til dp72Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til chipProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til yanaProfilbildet til bwillyProfilbildet til LululuuProfilbildet til bad666boyProfilbildet til HazeProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ToremannProfilbildet til spruksProfilbildet til MissyMooProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til SalsaDanser`n

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje