Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til AyakachanProfilbildet til nina1992Profilbildet til Joachim*Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til karlaaProfilbildet til LenemorProfilbildet til StianProfilbildet til cat68Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Per SProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til Sublime81Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Man30303Profilbildet til DragongirlProfilbildet til TheReaderProfilbildet til El DiabloProfilbildet til synnyProfilbildet til HardRockProfilbildet til NannaProfilbildet til ArielProfilbildet til guttenProfilbildet til ToyenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til vesle 43Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til *Punky*

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje