Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til charlotee23Profilbildet til TigerProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til vickycdProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til MikeProfilbildet til foresterProfilbildet til Tobben28Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til zethProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til chipProfilbildet til ChristineCD36Oslo
Profilbildet til naitsProfilbildet til DionysusProfilbildet til Matiine123Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Latex50Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Aman4U2

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje