Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til sportfuckProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Lill17Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BBW28Profilbildet til dewill77Profilbildet til shado33Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til fintparProfilbildet til sexworker202Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til hgsd1
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til geddimannProfilbildet til Osl38Profilbildet til RuienProfilbildet til Solros72Profilbildet til LatexleahProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til LeneaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til jeanettekProfilbildet til AjscreamProfilbildet til pitt76Profilbildet til LookmeProfilbildet til colargolProfilbildet til Hebro

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje