Profilbildet til NinnaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Andersen89Profilbildet til LeneaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Plu2Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til latino123Profilbildet til LangbeinProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til KristiansenProfilbildet til moss73Profilbildet til Nobby Nobody
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til chipProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til stuve92Profilbildet til SpindelProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til geddimann

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje