Profilbildet til BiparProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til InsomniaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til JM28Profilbildet til babybooProfilbildet til AsveigProfilbildet til SportoguyProfilbildet til NallexyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LissaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til m52aProfilbildet til babybooProfilbildet til orro75Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til BittenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til halloisProfilbildet til dewill77Profilbildet til ChivasProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til RomeoProfilbildet til IngerLiseBia

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje