Profilbildet til OlavsenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Reina21Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til tinaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til JustinProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til bwillyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Hilde79Profilbildet til førdeparetProfilbildet til NiceManTr.heim
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til nelg90Profilbildet til No StringsProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til karlaaProfilbildet til Midas

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 24 sekunder siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 sekunder siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje