Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til maler.nProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til KosMusProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til EvensProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til RixnProfilbildet til BluwProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til kinky667Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til superteddProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TordenspydProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til 2KosProfilbildet til MarwinProfilbildet til guttenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Difference___Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til TheReaderProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Elines

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje